Algemeen

Belangrijk nieuws over onze Email nieuwsbrief

SurinamCooking tracht altijd de beste recepten en service aan te bieden en daar hoort zo nu en dan ook vernieuwing bij. Een van deze vernieuwingen is dat wij naast twitter nu ook zeer actief zijn op facebook.

De belangrijkste wijziging is dat wij zijn overgestapt naar een andere nieuwsbrief provider namelijk: Aweber. Door deze stap kunnen wij onze trouwe lezers in de toekomst nog beter tegemoet komen.

Wat betekent het op korte termijn voor u?
Uw zult opnieuw een bevestigingsmail toegezonden krijgen waarbij u wordt gevraagd om de inschrijving voor onze nieuwsbrief opnieuw te bevestigen. Dit doet u door op de link te klikken die in de email is toegevoegd. Hierna zal u naar onze website worden geleidt en zult u een melding krijgen dat de hernieuwde inschrijving voor onze nieuwsbrief gelukt is!

Wij hopen van harte dat alle bestaande nieuwsbrief abbonnees de hernieuwde inschrijving zullen bevestigen en zien graag dat u aan boord blijft bij SurinamCooking РD̩ Surinaamse recepten website waar u echt wat aan heeft!

Mocht u in het verleden nog geen nieuwsbrief van ons hebben ontvangen dan kunt u zich op de website inschrijven door gebruik te maken van het inschrijfformulier in het zijmenu van de website.

Wij danken u alvast voor uw medewerking.

Jenny,
SurinamCooking

Wat vind jij? Reageer hieronder: